Marijke van Leerzem
Marijke studeerde Schoolmuziek en Koordirectie en is als dirigent verbonden aan verschillende koren zoals het Projectkoor Brandpunt en Kamerkoor Fibonacci in Amersfoort. In Leusden is zij dirigent van Gospelkoor Relation en van het Kaleidoscoop Projectkoor. Sinds 15 mei 2017 is ze tevens de muzikale leider van het Gemengd Koor Leusden.

In juni 2017 is Marijke gestart met een nieuwe Vocalgroup Pitched To the Max. Met deze groep, met ervaren zangers, werkt ze volgens de principes van The Intelligent Choir (TIC). Deze kennis deed zij op bij de opleiding Vocal Leadership
.
Op 26 maart 2018 werd Marijke de dirigent van Sound Around en in mei van dit jaar begon ook In Transition. Allebei a capella vrouwenkoren.

Marijke is een bekend gezicht in de koorwereld van Amersfoort en omgeving. Veel mensen hebben al met plezier onder haar leiding gezongen.

Marijke is de oprichter en eigenaar van Koorkunst Kaleidoscoop.
http://www.koorkunstkaleidoscoop.nl

Marijke over haar werk:
Ik werk graag met mensen die met plezier willen zingen. Het gaat om plezier en niet om audities. Het gaat om vertrouwen in groei en ontwikkeling!
Ik werk graag met jou als je af wilt van de onzekerheid over jouw zangkwaliteiten. Je kunt bij mij rekenen op muziekprojecten waar je blij van wordt, waar je zelfvertrouwen krijgt en waar je samen met anderen (verbindend) kunt werken aan diverse mooie producties.

Ik werk vanuit een groeimindset. Je bent er misschien 'not yet' maar als je oefent dan kun je heel veel bereiken. Ik geloof erin dat het proces belonen in plaats van de uitkomst, zorgt voor een grotere inzet en meer betrokkenheid. In een fixed mindset beginnen we er niet aan want we zijn niet muzikaal genoeg en dat staat vast. In een growth mindset ervaren we de kracht van 'not yet' en komen we in een leerproces waarin onze muzikaliteit kan groeien!

Door mijn laagdrempelige projecten geef ik heel veel mensen kansen voor mooie muzikale ervaringen. Ik garandeer jou een plezierige, uitdagende ervaring waar je met veel plezier en zelfvertrouwen op terug zult kijken!


DIRIGENT